Búzafű, a csodalé?

A fiatal búza friss leve a teljes életet hordozza magában, tele van természetes vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel, könnyen feldolgozható fehérjeforrás, és rengeteg klorofill, ami az életerő tárháza. Ann Wigmor írja róla: „A búzafű talán a létező leghatásosabb és legbiztonságosabb gyógyító segédlet, nem azért, mert elpusztítja a baktériumokat vagy a rosszindulatú sejteket, mint egyes gyógyszerek, hanem…

Részletek

VEGÁN FASÍRT EGYSZERŰEN

A nyers fasírtoknak nagyon sok változata van. Ez egy olaszos fűszerezésű recept: Hozzávalók: 1 csésze tökmag beáztatva 1/2 csésze napraforgómag beáztatva 4 zellerszár 3 szál újhagyma vagy snidling vagy lila hagyma – mikor mi van 1-2 kanál szezámolaj 1/2 citrom leve 3 gerezd fokhagyma só pirospaprika bazsalikom oregánó Robotgépben aprítsd össze a hozzávalókat. Ha szükséges,…

Részletek

PRÉMIUM KATEGÓRIÁJÚ BÚZAFŰ ISMÉRVEI

A búzafűlé nagyon megosztó, mint sok minden más is. Lehet inni porból készítve, lehet a fagyasztott kockát feloldani, és van a frissen préselt lé. Ha hasonlattal írnám le: utazhatsz Trabanttal, Volkswagennel és persze Ferrarival is 🙂 A Laci által termelt búzafű a prémium kategória, a Ferrarival való utazás. Nem mindenki engedi meg magának, sokan nem…

Részletek