A NaTuri egy családi manufaktúra, ahol prémium minőségű élő (nyers vegán) ételeket készítünk. 2008-ban hallottunk először az akkor Magyarországon még újnak számító táplálkozási formáról. Azóta hosszú utat jártunk be, mire sok tanulással megismertük az élő ételek jellemzőit, és megbizonyosodtunk hasznosságukról. Fontos számunkra a természet, a növények, az állatok szeretete és kölcsönös tisztelete – azt valljuk, hogy városi emberként is tehetünk magunkért, egymásért és a világért.

Természetesség

A kert, a föld szeretete szüleink, nagyszüleink öröksége, mi pedig folyamatosan kísérletezünk és képezzük magunkat, hogy megismerjük a régvolt és új technológiákat (pl. a biodinamikus gazdálkodást, a permakultúrát, az ehető vad- és gyomnövényeket). Megtapasztaltuk, hogy hatalmas rend van a természetben. Néha ugyan káosznak tűnik, ha csak a felszínt figyeljük, de a folyamatos átalakulás és változás egyfajta ritmus szerint történik. Ez a csodálatos összhang hatja át az életünket és ez épül be az általunk nevelt növényekbe, a készített ételekbe.

Szépség és ízek harmóniája

Folyamatosan fejlesztjük a recepteket, hogy mindig a legjobb minőségű alapanyagokból, az egymással harmonizáló ízekből, színekből, összetevőkből készüljenek az aszalványaink, süteményeink.

Az ételek készítése számunkra egy alkotási, teremtési folyamat, melynek végeredményeként csodák születnek. Harmónia és szépség, teljes összhangban.

Élő, éltető táplálkozás, örömmel és szabadon.

Megbízható minőség

Számunkra fontos, hogy mindig ugyanazt a prémium minőséget adjuk.

Az aszalt termékek (élő kenyerek, kekszek, sós chipsek) kíméletes aszalással, saját receptek alapján, kézi formázással, a torták, sütemények gyümölcsökből, magvakból készülnek, sütés nélkül, így a glutén-, tej-, tojás- és cukormentes étrendbe is beilleszthetők.

Csapatunk

A szülők, Glória és Laci mellett a család második generációja is bekapcsolódott a munkába. Szabolcs az értékesítés és marketingterület fejlesztésében segít, Tamás pedig a gyártás területekért felel. Az évek során emellett egy lelkes kis csapat is kiépült a pécsi üzemünkbe, akik segítenek a kiváló minőségű termékek készítésében. Családi manufaktúránkat megtartva csapatunk folyamatos bővítése folyik, aminél kiemelten fontos az értékrendünk, a lelkesedés, precizitás és természetesen a jó hangulat.

 

TEgyél az egészségedért!

Legyen öröm az étkezés!